ICRYPEX'ten Pangolin (PNG) Token Ödülü Kazanmak İçin Son 2 Gün!

icrypex png token ödül
Kripto para borsası ICRYPEX, mobil uygulamasını indiren ve kayıt olan kullacılara 30 TL değerinde PNG Token vereceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Ödül kazanmak için üye ol:

30 TL değerindeki Pangolin (PNG) token kazanmak için öncelikle ICRYPEX'e buradan üye olmanız gerekiyor. Sonrasında ise ICRYPEX mobil uygulamasını hemen indir ve PNG token kazanma fırsatı yakala!

Avalanche (AVAX) ekosisteminde oldukça önemli bir yere sahip olan popüler DeFi projesi olan Pangolin (PNG) token'ını kazanmak için buradan üye olabilir ve ardından Apple (iOS) kullanıcılarıı buradan, Android kullanıcıları ise uygulamayı buradan indirebilirler.

ICRYPEX'ten PNG token ödülü için son 2 gün olduğunu hatırlatmakta yarar var! PNG token ödüllü olan etkinlik 28 Ocak Cuma saat 18.00'e veya 50.000 kampanya katılımcısına ulaşılması durumuna kadar devam edeceği ifade ediliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version