ABD SEC'den Yine Erteleme Kararı! SEC, NYDIG Bitcoin ETF Kararını İki Ay Erteledi

kripto para düzenlemeAmerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) NYDIG Bitcoin ETF kararını iki ay erteledi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Stone Ridge Holdings Group'un NYDIG Bitcoin ETF'i hakkındaki kararını ertelediBu, düzenleyici tarafından gecikmeye maruz kalan bir başka Bitcoin ETF'i.

SEC, kural değişikliğini onaylama veya onaylama süresini uzatmaya karar verdi

Bitcoin ETF kararı için son tarih 15 Ocak 2022 idi ve bu hızla yaklaşıyordu. SEC, geçmişte olduğu gibi kural değişikliğini onaylama veya onaylama süresini uzatmaya karar verdi. VanEck Bitcoin ETF, birden çok kez ertelenen ve bunun için çok dikkat çeken bir ETF idi. Sonunda reddedilmesine rağmen, SEC'nin yatırım aracı hakkında kamuoyu yorumu alabilmesi için gecikmeler yapıldı. SEC, yatırımcı korumasını bu gecikmelerin arkasındaki en önemli nedenlerden biri olarak lanse etti.

SEC Başkanı Gary Gensler, ABD Kongresi'ne kripto para piyasasının daha fazla yatırımcı korumasına ihtiyacı olduğunu söyledi

SEC Başkanı Gary Gensler, ABD Kongresi'ne kripto para piyasasının daha fazla yatırımcı korumasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancak bazıları, bu gecikmelerin SEC Komisyonu üyesi Hester Peirce de dahil olmak üzere piyasa için sonuçları olabileceğini söyledi. SEC, bir ETF'e izin vermeden önce yatırımcıların korunması için düzenleme ve daha iyi önlemlere duyulan ihtiyaç konusunda ön ayak olmuştur. Ayrıca yakın zamanda Valkyrie ve Kryptoin Bitcoin Spot ETF'lerini reddetti ve spot ETF'lerini reddetme eğilimini sürdürüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version