Metaverse Projeleri Popülerliği Artarken Son 1 Haftada En Çok Yükselen Metaverse Coin'ler Hangileri Oldu?

metaverse

Kripto para ekosistemindeki Metaverse temalı token'lar, Facebook'un çatı şirket ismini Meta olarak değiştireceğini açıklamasının ardından ciddi oranlarda değer kazandı. Dünyanın en büyük kripto para listeleme platformlarından biri olan CoinGecko verilerine göre, Kripto Sözlük olarak sizler için son 1 haftada en çok yükselen 10 Metaverse token'ları listeledik. 26 Kasım 2021'de 7 günde en çok yükselen Metaverse listesine baktığımızda birinci sırada Realm (REALM) %214.2'lik bir yükselişle geliyor. 2. sırada ise Spheroid Universe (SPH) %127.4, üçüncü sırada NCR %113.6, onu da UFO %80.6 ile takip ediyor.

Son 24 saatte en çok yükselen NFT'ler 5. sırada ise RFOX gelirken onu IOI, SOUL, ARCONA, VFOX ve MONA takip ediyor. Tüm listeye buraya tıklayarak bakabilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version