Çin'in Bitcoin ve Kripto Paralara Olan Baskısı Bitiyor mu? Çin Halk Bankasından Önemli Rapor!

çin kripto para baskılarını bitiriyor mu
Çin Halk Bankası'nın son raporuna göre Bitcoin ve kripto para birimleri üzerindeki baskısını tamamladı. Merkez bankası artık sektörü 'rutin olarak' düzenlediğini söyledi.

Son raporuna göre, Çin merkez bankası dijital para birimleri üzerindeki baskısını tamamladı. Çin Halk Bankası (PBoC), artık sektörü 'rutin olarak' düzenlediğini söyledi. 2021 Finansal İstikrar raporunda PBoC, kripto para sektöründe endişeye neden olan bir dizi şirketi çökerttiğini, şimdi ise sorunların çözüldüğü ifade edildi.

Çin Halk Bankası, kripto para birimleri üzerindeki baskısını sona mı erdiriyor?

Çince olarak yayınlanan raporda, "Büyük finansal riskleri önleme ve çözme savaşı önemli aşamalı sonuçlar elde etti" yazıyor. Rapor daha sonra merkez bankasının sıkıntılı gördüğü belirli alanları listeleyerek devam etti: “Çevrim içi varlık yönetimi, hisse senedi kitle fonlaması, internet sigortası, kripto para ticareti, internet döviz ticareti temelde düzeltme çalışmalarını tamamladı ve normalleştirilmiş denetime devredildi.”

Çin Halk Bankası, bu yıl Bitcoin ve kripto para sektörünün üstüne hiç olmadığı kadar sert bir şekilde çökmüştü. Bu da kripto para sektöründe ciddi bir fud'a yol açmıştı.

Ayrıca; Çin'in Bitmek Bilmeyen Bitcoin Yasakları

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version