Cardano (ADA) İçin Geri Sayım Başlıyor! Alonzo Hard Fork'u Sonrası Neler Olacak?

Cardano Alonzo Hard Fork



Cardano (ADA), bu ay merakla beklenen Alonzo Mainnet lansmanını resmi bir şekilde de onayladı.

Input Output (IOHK) Twitter hesabından, Cardano'nun arkasındaki ekip Alonzo Hard Fork'unun 12 Eylül 2021'de gerçekleşeceğini paylaştı.

Alonzo Hard Fork'u Onaylandı: Cardano ekibi, Pazar günü bir hard fork birleştirici etkinliğini tetiklemek için Cardano ana ağına başarıyla bir güncelleme teklifi gönderdiklerini ifade ettiler. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, bir YouTube videosunda, ADA’nın akıllı sözleşme sunumunun, Cardano’nun yerel programlama dili Plutus’u düzgün bir şekilde uyguladıkları sürece geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamalarını desteklemeye başlayacağını aktardı.

Ayrıca çalıştırmak için temel altyapı artık çalışır durumda ve çalışıyor, bir test ağında değil, [ancak] bir ana ağda çalışıyor, yani uygulamanız için Plutus kodunuz varsa, 12’sine gelin, dedi.

Alonzo Hard Fork'undan Sonra Ne Olacak?

Charles Hoskinson daha sonra platformun lansmanla ilgili bazı yeteneklerini detaylandırdı.

Pek çok insan ‘peki, 12’sinden itibaren ne yapabilirsin?’ diye soruyor. Akıllı sözleşme yetenekleriniz var, geliştiricinin becerisi, hayal gücü ve araçlarıyla sınırlı. Hayal gücünüze bağlı bir token çıkarırsınız ve bir anda NFT’lerin ötesine geçebilirsiniz.

NFT’lere telif ücreti koymak istiyorsanız, NFT’lerinize her türlü gelişmiş harcama politikasını uygulamaya başlayabilirsiniz. 12 Eylül'den sonra yüzlerce başka fikir ve uygulama artık mümkün.

Ayrıca; NFT Nedir?
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version