Lüks Alman Markası Philipp Plein Bitcoin ve Bazı Altcoin'leri Kabul Etmeye Başladı

Philipp Plein Bitcoin kabul ediyor

Gösterişli ve gösterişli tarzıyla tanınan Alman lüks moda evi Philipp Plein, son zamanlardaki bir boğa koşusunun ardından Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer kripto paraları kabul etmeye başladığını duyurdu.

Kripto paralarını 6.500 dolarlık spor ayakkabılara ayırmak isteyenler artık elindeki kripto paralarla 
Philipp Plein'den ürün satın alabilirlerBitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin ve Tether Philipp Plein tarafından kabul edilen kripto para birimleri arasında yer alıyor.

En büyük moda markalarından birinin arkasındaki tartışmalı tasarımcı Philipp Plein, geçtiğimiz günlerde haberi 2,2 milyon takipçisine kendini "kripto kralı" olarak paylaştı.

Tam olarak alçakgönüllülüğü ile tanınmayan 
Philipp Plein, yüz yüze tavrı ve kıyafetlerine uygun abartılı davranışlarıyla moda dünyasının anti-kahramanı olarak ortaya çıktı.

Kaba davranışları ve pejmürde kıyafetleri yüzünden çokça eleştiri almasına rağmen, kutuplaştırıcı moda işi büyük bir başarıya dönüştü. 
Philipp Plein ile çalışan ünlülerin kapsamlı listesi Paris Hilton, Floyd Mayweather, Naomi Campbell ve diğerlerini içeriyor.

Philipp Plein, kripto para birimlerini kabul eden ilk büyük lüks marka olsa da, çok daha büyük rakibi şimdiden sektöre adım attı.

Mayıs ayında, İtalyan moda devi Gucci, bahar koleksiyonuna dayalı olarak NFT'ler satmaya başladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version