Twitter CEO'su Jack Dorsey: Ethereum Tek Başına Yeterli Değil

twitter jack dorsey ethereum
Twitter CEO'su ve Bitcoin (BTC) maksimalisti Jack Dorsey, Ethereum (ETH) hakkında Twitter'da tartışmaya girdi. Dorsey, piyasanın ikinci en büyük kripto para birimi hakkında yaptığı son açıklamada, platformun Big Tech'deki statükoyu tek başına sarsma potansiyelinin olmadığını ifade etti:

Dorsey'in yorumu, Twitter kullanıcısı Seyitaylor'un sosyal medya sitesinden ziyade Ethereum'un yararına olacağını savunduğu, nonfungible tokens (NFT) Twitter'a tam olarak entegre edilmesinin kullanışlılığına ilişkin bir tartışmanın ardından geldi.

Dorsey, böyle bir hareketin Ethereum ekosistemi için kendi platformundan daha önemli olacağını kabul etti, ancak “Twitter'daki her hesap bir Lightning cüzdanına bağlanabiliyor ancak…” diye ekledi.

Bir Twitter kullanıcısı Dorsey'in yorumlarına yanıt vererek onu "Yapbozun birden fazla parçasına yer varsa ETH'den neden nefret ediyor?" Dorsey'in cevabı şu şekilde oldu: “Bir şeye odaklanmak diğerlerinden nefret etmek değildir. Bitcoin'e kıyasla diğerleri hakkında endişelerimden bahsettim. Önemli olanlar kuruluş ilkeleri, güvenlik ve merkezileşmedir.”

Bitcoin'i en az 2018'den beri internetin tek para birimi olacağını defalarca savunan Dorsey, son olarak Seyitaylor adlı kullanıcıya şu ifadelerde bulundu: “Big Tech”i bozmak tam olarak ihtiyaç duyduğum ve istediğim şey. Yine de hiçbir teknoloji (Ethereum) tek başına bunu yapamaz."

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version