EA Sports, Blockchain ve NFT'leri Keşfetmek İçin "Kıdemli Yönetici" Arıyor

ea sport nft blockchain


Kriptosozluktv.com - 2021 yılıyla birlikte kripto para projeleri, Blockchain, DeFi ve NFT'ler derken büyük şirketlerin dikkatini her geçen gün daha fazla çekmeye başlıyor. 
Son önemli haber ise birçok büyük oyunların arkasındaki şirket olan EA Sports'un Blockchain teknolojisini ve NFT'leri keşfetmek için “kıdemli yönetici” arıyor.

Silikon Vadisi merkezli video oyunu yapımcısı Electronic Arts, kripto paraları keşfetmeye yardımcı olması, Blockchain ve NFT'leri şirketin keşfetmesi için kıdemli bir yönetici aradığına dair bir iş ilanı paylaştı. EA SPORTS'un gelecekte Blockchain ve NFT'ler alanında neler yapacağını zamanla göreceğiz.

NFT NEDİR

Bir NFT'yi, bir varlığı benzersiz bir şekilde tanımlayan kriptografik token olarak tanımlayabiliriz. Hem görüntü gibi dijital bir varlığı, hem de örneğin bir ev, araba veya bir şarkı gibi gerçek dünyadaki varlıkları da temsil edebilir. Varlıkları benzersiz bir şekilde tanımlayabileceğiniz için, bu, söz konusu varlıkların sahipliğini ve dahası bunların gerçekliğini de kanıtlayabileceğiniz anlamına gelir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version