Bitcoin'in Haftalık İşlem Hacmi Resmen Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Bitcoin ağı, transfer hacmi açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı, ancak hikayede daha fazlası olabilir.

Bitcoin fiyatı 50.000 dolar çizgisinin altında kalmış gibi görünse de, ağ aslında son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyelerini (ATH) gördü. on-chain verileri, haftalık BTC işlem hacminin yeni bir rekor kırdığını ve Bitcoin sahiplerinin sayısının güzel bir şekilde toparlandığını ortaya koydu.

Bitcoin Ağındaki İşlemler Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Analitik şirketi Glassnode, yakın zamanda Bitcoin ağındaki işlem hacmindeki büyük artışı vurguladı. Firmanın verileri, ortalama haftalık işlem hacminin (7 günlük hareketli ortalamaya sahip saatlik bir grafik) 8 milyar doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını gösteriyor. Bu etkileyici sayı, aslında bir önceki rekordan %50 daha fazlaydı.
bitcoin analizYine de, bu önemli sayının büyük olasılıkla aktarımların normal kullanıcılar arasında gerçekleştiği anlamına gelmediğini belirtmekte fayda var. Diğer veriler, USD cinsinden Entity Adjusted Transfer Hacminin yukarıda belirtilen ham rakamla aynı artışı göstermediğini gösteriyor.

Sonuç olarak, en olası açıklama, ani yükselişin, nispeten mempool'un desteklediği bir şey olan dahili transferlerden olabileceğidir.

bitcoin analiz
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version