Son 24 Saatte Bitcoin Madencilerinden Satış Geldi!

btc madenci
Kripto Sözlük web sitemizde yayınladığımız dünkü Bitcoin zincir (on-chain) analizimizde Bitcoin için kritik metrik olarak kabul edilen CryptoQuant'ın BITCOIN MPI verilerine göre, grafikler -0.40gösteriyordu.

Bugün CryptoQuant'ın BITCOIN MPI grafiği madenciler tarafında biraz satışların geldiğini gösteriyor. Grafikteki değişimin son 24 saate ait olduğunu hatırlatmakta yarar var.

Madenciler tarafından satışların geldiğini gözlemlesek de ancak kritik eşik olan 2 seviyesinin hala altında kalarak grafiklerin yazının yazıldığı -0.19 olduğunu görüyoruz. Bu noktada bazı madenciler ellerindeki Bitcoin (BTC)'leri sattığını, ancak genel anlamda madencilerin BTC'lerini saklamaya devam ettiği söylenebilir. Burada yazanlar tamamen bilgi vermek amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir. Grafiğe buradan ulaşabilirsiniz.

Kripto Sözlük olarak sizlere düzenli bir şekilde önemli analizleri paylaşmaya devam ediyoruz. Takipte kalın.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version