Tron (TRX) Fiyat Analizi: 25 Haziran

Tron AnaliziSalı günü kripto para piyasası büyük kayıplarla karşılaştıktan sonra bir miktar geri yükseliş yaşadılar. Ocak ayından bu yana ilk kez 30.000 doların altına düştükten sonra, Bitcoin yazı yazarken 33.350 dolar civarında. Tron gibi bazı altcoin'ler de bu fiyat artışının ardından bir süre kâr etti. Daha sonra, kripto paralar yatay hareket etmeye başladıkça piyasa oynaklığının yavaşladığı görülebilir.

Tron fiyatı yukarı hareketi durma noktasına gelse bile olumlu bir yükseliş momentumu kaydetti. TRX fiyatı yazının yazıldığı sırada 0.06270 dolar.
tron analizi
22 Haziran'da 0.046 dolara düştükten sonra, Tron yazı yazılırken 0.06270 dolar seviyesinde hareket ediyor. TRX dün 0.065 dolarlık direnci kırdı ve ardından güçlü bir destek seviyesi olarak hareket etmeye başladı.

Parabolik SAR kripto para biriminin fiyat hareketi bir boğa trendi takip devam ederken mumların altında kalmaya devam etti. Bu da kesin olmamakla birlikte yükselişin devam edeceği yönündeydi. Ayrıca, Müthiş Osilatör'ün histogramının üzerindeki uzun yeşil çizgiler, kripto para biriminin fiyat grafiğinde baskın yükselişi işaret ediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesinin aşırı satım bölgesinden çıkması ve aşırı alım bölgesinin hemen altındaki pozisyonunu koruması nedeniyle yoğun satış baskısından bir geri dönüşü ifade edebilir. Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır.


Tron destek bölgesi: 0.06173, 0.05800 ve 0.05560 dolar

Tron direnç bölgesi: 0.06569, 0.06660 ve 0.06770 dolar
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version