Bu 10 Kripto Para Birimine Dikkat! Listede DOGE, SHIB ve Daha Fazlası Var!

coingecko

Bitcoin, 28.500 doları dolar testinden sonra ayı sezonunun gelip gelmediğine dair tartışmalar başladı. Popüler kripto para listeleme platformu CoinGecko'nun Kurucu Ortağı ve COO'su Bobby Ong, konu ayı sezonuna dair açıklamalarda bulundu

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı ise yazının yazıldığı sırada 32.893 dolar civarında hareket ediyor. Ethereum fiyatı ise anlık olarak 1.850 dolarda.

Piyasada yeniden geri çekilme olsa da Kripto Sözlük olarak sizler için son 24 saatte en çok hacme sahip olan kripto para birimlerini listeledik.

Dünyanın en büyük kripto para listeleme platformlarından biri olan CoinGecko verilerine göre, son 24 saatte en çok alınıp satılan kripto paraların listesine baktığımızda kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) ilk sırayı alırken onu kardeşi gibi görülen Dogecoin (DOGE) takip ediyor. 3. sırada DKK Token, SXC Token takip ediyor.

5, 6 ve 7. sırayı stabilcoin'ler olan sırasıyla USD Coin (USDC), Tether (USDT) ve Binance USD (BUSD) geliyor. 8. sırada ZGB Token yer alıyor.

Ek olarak 11. sırada ise Ripple'ın XRP'si geliyor.

Son 24 saatte en çok hacme sahip kripto paralarda 9. sırada Ethereum Classic (ETC) gelirken Solana (SOL) ise 10 sırada yer alıyor. Tüm listeye buraya tıklayarak bakabilirsiniz.



Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version