SON DAKİKA: Coinbase, Almanya'dan Onay Aldı!

coinbase almanya
ABD New York merkezli kripto para borsası Coinbase Almanya'dan onay aldı. BaFin tarafından verilen onayda Coinbase Inc. Almanya'da kripto para saklama hizmetleri sunabilecek. Haber, Bloomberg muhabiri Walter Brandimarte tarafından bildirildi.
coinbase germany
Bu, finansal hizmetler kapsamında BaFin tarafından sunulan ilk kripto saklama lisansı olacaktır. BaFin, kripto para saklama işiyle ilgili karmaşık sorunlarla başa çıkmak için disiplinler ve bölümler bir ekip oluşturdu.

Coinbase'in Almanya'dan onay alması haberi, Federal Mali Denetleme Kurumu (BaFin)'dan izin, kripto para borsasının Japonya'nın regülasyon başkanı FSA tarafından Japon kriptopara  pazarına girmesinden sadece bir hafta sonra geldi. ABD merkezli halka açık kripto para borsası Coinbase, Nisan ayındaki Nasdaq listelemesinin ardından hizmet tabanını hızla genişletmeyi başardı.

Binance Geride Kalırken Coinbase Erişimini Genişletmeye Devam Ediyor

Coinbase, ABD dışındaki erişimini kademeli olarak genişletiyor ve BaFin izni bunun bir kanıtı. Öte yandan, kripto borsası Binance, şu anda çeşitli yasal aksiliklerle karşı karşıya.

Coinbase, 50 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip ve 2021'in ilk çeyreğinde 1,5 milyar doların üzerinde gelir kaydetti. Bu ayın başlarında borsa, ForUsAll ile ortaklık kurduktan sonra ABD emeklilik fonu sektörüne giren ilk kripto para şirketi oldu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version