İşte Türkiye'deki En Popüler Kripto Paralar!

coingecko


Dün Dünya Sağlı Örgütü (DSÖ)'nün açıklamalarının ardından ABD piyasalarıyla birlikte kripto para piyasası da agresif bir düşüşe tanık oldu. Bitcoin fiyatı 53.408 dolara kadar gerilerken son günlerin popüler kripto para birimi Ethereum fiyatı ise 3.620 dolarlara kadar geriledi. Elon Musk ile birlikte son günlerin hareketli kripto para birimi DOGE fiyatı ise 0.41.750 dolara kadar indir. Yazının yazıldığı sırada BTC fiyatı 55.674 dolar civarında hareket ediyor.

Piyasada genel bir düşüş sonrası toparlanmaların başlamasıyla yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi devam ediyor. CoinGecko'dan gelen verilere göre geçtiğimiz günlerde Türkiye'de trend durumda olan kripto paraları sıralayacağız.

CoinGecko'dan gelen verilere göre, geçen hafta yani 1 - 07 Mayıs 2021 arasında Türkiye'de trend durumunda olan 30 kripto para listesi şu şekilde;

Dogecoin, XRP, Alien Worlds, Swipe (SXP), Step Finance, GateToken, Bitcoin (BTC), Chonk, Binance Coin (BNB) ve Ecomi
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version