Cardano (ADA) Fiyat Analizi: 20 Mayıs

cardano analizi
Kısa vadeli piyasada agresif düşüşler yaşanırken uzun vadeli piyasa fiyatı dengeleme yönünde bir çaba gösteriyor gibi görünüyor. Cardano (ADA) gibi neredeyse her altcoin değerinde bir darbe aldı, ancak yazı yazılırken piyasa iyileşmeye başlamış durumda.
ada analizi
Cardano'nun fiyatında yaşanan agresif düşüşün ardından, 0.91 dolara kadar gerileyen ADA, resmen 1.94 dolara kadar yükseldi. Yazının yazıldığı sırada ADA fiyatı 1.85 dolar civarında hareket ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.51 dolara ulaşması sadece dört gün önceydi, ardından neredeyse %60 düşüşle kısaca 0,9179 dolara düştü. 

Alım baskısının yazının yazıldığı sırada sabit kaldığı göz önüne alındığında, ADA fiyatı, 1,65 doların üzerinde seyretmeye devam edebilir. RSI, 30 puandan 49'lara kadar yükselmiş ve pozitif görünüme sahip.

Bu, satış baskısının alıcıların doygunluğunu hafifletmesine yardımcı olduğu anlamına geliyordu ve şimdi RSI dengede olduğundan, alım ve satım baskıları dengelenmiş durumda. Her ne kadar Cardano fiyatı için pozitif görünüm olsa da piyasadan tekrar ani bir şekilde yüklü miktarda para çıkması durumunda negatif sonuçlar görebiliriz.

Cardano direnç bölgeleri: 1.94, 2.07 ve 2.22 dolar
Cardano destek bölgeleri: 1.83, 1.65, 1.42 dolar

Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değildir, bilgi vermek amaçlıdır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version