Son Günlerin Popüler Kripto Para Birimi Algorand (ALGO) Nedir? ALGO Nasıl Alınır?

icrypex

Son günlerin popüler kripto para birimi Algorand, Blockchain teknolojisinin karşılaştığı temel sorunlara odaklanan ve bu sorunları ortadan kaldırmayı amaçlayan, kullanıcılarına merkezi olmayan, ölçeklenebilir bir platform sunmayı hedefler.

Algorand, MIT'de bilgisayar bilimi profesörü ve Turing ödülü sahibi olan Silvio Micali tarafından kuruldu. Ayrıca Algorand ekibinde Steve Kokinos ve W. Sean Ford gibi önemli isimler de bulunuyor. Algorand, işletmelerin ve yeni projelerin merkezi olmayan ekonomi içinde yer almaları için bir temel oluşturmayı hedefliyor.

Proof-of-stake (PoS) konsensüs protokolü ile transferleri saniyeler içinde sonuçlandıran Algorand, web sitesinde yazan bilgilere göre saniyede 1000’in üzerinde işlem kapasitesine sahip. Algorand, konsensüs mekanizması bünyesinde merkezi olmayan bir ağ içinde tam katılım, hız ve güvenlik sağlayarak birey ve kurumlara güvenilir ve ölçeklenebilir bir platform sunduğu ifade ediliyor.

Algorand ne için kullanılır?

Algorand blok zincirinin genel sürümü, öncelikle diğer geliştiricilerin kripto para birimi ile beslenen yeni uygulama türleri oluşturmasını sağlamak için tasarlanmıştır.

Platform gayrimenkul, telif hakkı, mikrofinans ve daha pek çok alanda kullanılmıştır. Kullanım durumlarının daha ayrıntılı bir özeti Algorand Foundation'ın resmi web sitesinde bulunabilir.

Algorand (ALGO) kodu açık kaynaklıdır ve klonlanabilir, kopyalanabilir veya özel veya izinli blok zincirlerinde başka şekilde kullanılabilir.

Algorand ALGO Nasıl Alınır?

Kendi araştırmalarınız sonucu ALGO alıp satmak isterseniz ICRYPEX'i tercih edebilirsiniz. Düşük komisyon, ücretsiz transfer fırsatı, 7/24  ilgili çağrı merkezi gibi birçok borsada olmayan imkanı sunarak kendini bir adım öne çıkaran kripto para borsası ICRYPEX'te, banka transferi ile ALGO, Bitcoin, Ethereum, XRP, LTC, AVAX, DOT, BAT ve daha birçok kripto paraların alım satımını gerçekleştirebilirisiniz.

Icrypex web:
Icrypex Twitter:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version