Kripto Türev Borsası Bybit İngiltere'de Kapanıyor!

bybit kapanıyor
Bybit, İngiltere'de Mali Tutum Otoritesi (FCA)'nin kripto para türevlerini yasaklayan yasağının ardından Birleşik Krallık'taki faaliyetlerini durduruyor.

Kripto türev platformu Bybit, müşterilerine yaptığı bir güncellemede İngiltere'deki müşterilerine tüm hizmetlerini durduracağını duyurduBybit kullanıcılarının tüm pozisyonlarını kapatmak ve tüm bakiyelerini çekmek için 31 Mart'a kadar süreleri var. Bundan sonra, İngiltere'deki kullanıcıların kripto para platformunda herhangi bir ticaret faaliyetine erişmeleri veya bunları gerçekleştirmeleri kısıtlanacak.

ByBit, regülatörlerle diyalog kurma sözü veriyor

Kripto türevleri platformu, gelecekteki diğer seçenekleri keşfetmek için regülatörlerle diyalog arayacağını iddia etti. Şirket, "Size gelecekte tekrar hizmet etme ayrıcalığını kazanabilmeyi umuyoruz" dedi. Singapur merkezli ancak Britanya Virjin Adaları'na kayıtlı Bybit, küresel olarak açık faizle ilgili üçüncü en büyük vadeli işlem borsası olarak kabul ediliyor. Şirket, platformunda 2 milyar doların üzerinde açık faizle Binance ve OKEx'in arkasında yer alıyor. Bununla birlikte, FCA'ya göre Bybit, yasağa rağmen faaliyet gösteriyor. Kriptosozluktv.com'da daha önce duyurduğumuz gibi, FCA İngiltere'de kripto türevlerini yasaklamıştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version