Geri Sayım Başladı! IOTA'dan Tarihinin En Büyük Yükseltmesi!

IOTA, üretim hazırlığına doğru ilerliyor ve pazardaki talebe ayak uydurmak için platformu endüstri standartlarına uygun hâle getirmeye çalışıyorlar. Ekip, Ağustos 2020'de Chrysalis'in ilk aşamasını başlatmıştı ve şimdi IOTA tarihindeki en büyük yükseltmenin son aşamasına doğru ilerliyor.

IOTA, ekibinin son Chrysalis Network geçişinin 21 Nisan 2021'de gerçekleşeceğini duyurdu. Geçiş dönemi, kullanıcıların, borsaların ve saklama görevlilerinin, başlayacak olan ağ yükseltmesinden 7 gün önce token geçişlerini hazırlamalarına olanak tanıyacak. 

IOTA tarafından yapılan duyuruya göre, ağ yükseltmesinin kendisi resmi olarak 28 Nisan 2021 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Testnet, Aralık 2020'den bu yana aynı şekilde çalışmaya devam ediyor; Chrysalis Network, spesifikasyonları ile tamamlanana kadar çeşitli bileşenler ekleyerek düzeltildi.

Ekip ayrıca, Trinity cüzdanının yerini almak için sıfırdan tasarlanmış yeni bir cüzdan olan Firefly'ı hazırlıyor. Önümüzdeki hafta beta olarak piyasaya sürülecek ve herkesin ana ağ yükseltmesinden önce yeni IOTA'yı kullanmasını mümkün kılacak. Ancak, Firefly'ın beta sürümü, kullanıcıların token taşımasına izin vermeyecek

IOTA'nın geliştirme ekibi güncelleme hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Eski wots imza şemasından yeni EdDSA imzalarına token geçişi de dahil olmak üzere tüm IOTA teknolojisini (node, kütüphaneler, cüzdan) sıfırdan yeniden oluşturduk. Şimdiye kadar, üç bağımsız firmanın birden fazla denetimini başarıyla geçtik ve ekibimiz mümkün olan her yerde sürekli olarak gözden geçiriyor, eksikleri giderip optimize ediyor. Tüm bunlar, Chrysalis'in çok daha yüksek performans, istikrar ve güvenlik ile yeni ve heyecan verici bir geleceğe sorunsuz ve başarılı bir geçiş olmasını sağlamaktır.”

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version