ICRYPEX’ten Beste Naz Süllü: “Bitcoin’de Yeni Rekorlar Gelebilir!” ETH, AVAX, XRP ve Diğer Altcoin’lerde Hedefler Nereler?

beste naz süllü

ICRYPEX Kripto Para Borsası Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, Youtube kanalında Bitcoin, altcoinler ve genel piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol

Beste Naz Süllü, ICRYPEX Youtube kanalında, Şanghay ve Çin, Japonya taraflarında %2'ye varan satışlar olduğunu, dün ABD borsalarında hafif de olsa bir düşüş olduğunu, S&P ve Nasdaq'ta biraz daha sert düşüşler olduğunu ifade etti. Ancak şu an risk iştahının sürekli değil de bugüne özgü bir düşüş olduğunun söylenebileceğini aktardı.

Kripto Para Piyasası Ne Durumda?

Dün Bitcoin akşam saatlerinde 60.000 doların üzerini test ettiğini, görmüş olduğu 60.100 dolar ile beraber kâr realizasyonu gerçekleştiğini ifade eden Süllü, bu sabah 58.000 doların üzerinde işlemlerin devam ettiğini aktardı. Ayrıca ICRYPEX'ten Süllü, Ethereum'un tekrardan 1.800 doların üzerine çıktığını, XRP'nin 0.48 dolarda, LINK'in ise 30 doların aşağısında kalmaya devam ettiğini ifade etti.

Grayscale alımları devam ediyor mu, kurumsalların ilgisi Bitcoin'e karşı artıyor mu, on-chain analizleri neler anlatıyor, tüm bunları ICRYPEX'in videosunda bulabilirsiniz.

Bitcoin Analizi

ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, Bitcoin'de ikili dip hedefi 60.000'in tamamlanmasıyla hedefin gerçekleştiğini ifade etti. BTC'nin ikilip dip yaptığı ve destek aldığı nokta olan 57.000 seviyesinde dünkü satışların karşılandığını ve Bitcoin'in bu seviyenin üzerinde kaldığını aktardı. 5 günlüm momentumda toparlanma gördüğünü ve BTC grafiğinde teknik yönden bir sıkıntı olmadığını söyledi. Yatırım tavsiyesi vermeden analizinde BTC'de hedefleri veren Beste Naz Süllü'nün Bitcoin analizinin tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Ethereum Analizi

Ethereum'da 4 saatlik grafiğe göre, OBO formasyonu olduğunu aktaran Süllü, eski kanalına dönmek isteyen ETH'nin 1.850 doları test edip yeniden geri çekildiğini aktardı. Ancak, Ethereum'da temelin yukarı yönlü  tarafı desteklediğini, temelin desteklemediği ortamda teknik analiz yapılmayacağını aktararak OBO'nun biraz daha geri plana bıraktığını, ETH'nin 1.750 doların tutunduğu sürece yükselişlerin gelebileceğini aktardı.

Ethereum analizinin devamı, hedeflerin nereler olduğunu, BAT, Litecoin, LINK, Fantom, ALGO, XRPAVAX'ta alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan Kripto para borsası ICRYPEX'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version