Cardano İçin Önemli Bir Adım Atılıyor! Decentralized Block Gen İçin Artık Son Saatler!

5 Mart'ta Cardano için önemli bir sürecin başlayacağını sizlere Kriptosozluktv.com olarak Decentralized Block Gen gelişmesini duyurmuştuk.

Decentralized Block Gen ile Ademi Merkeziyetçilik

Son günlerde popülerliğini iyice arttıran Cardano (ADA) için geri sayım başlıyor. Cardano için yarın önemli bir tarihin başlangıcı olurken Cardano, Decentralized Block Gen ile Mart ayının sonunda blok üretimlerini tamamen merkeziyetsiz hale getirmeyi hedefliyor ve Cardano için önemli tarih yarın!

Daha önce sitemizde belirttiğimiz gibi yeniden hatırlatmak gerekirse Cardano'nun 1.800'den fazla havuzdan oluşan topluluk ağı, proje tam Ademi merkeziyetçiliğe doğru ilerledikçe, bir aydan daha kısa bir sürede blok üretiminin %100'ünden sorumlu olacak.

Shelley güncellemesinin Temmuz 2020'de yayınlanması üzerine geliştiricilerin, ağı, her bloğun IOHK'nın federated node ağı tarafından üretilecek şekilde oluşturduğunu açıklamıştı. Bu, Cardano topluluğunda bazı karışıklıklara neden oldu, çünkü böyle bir yaklaşım “Ademi merkeziyetçiliğin antitezi " idi.

IOHK'ya ait federated nodes ağının başlatılmasından bir yıldan kısa bir süre sonra, Cardano Mart 2021'in sonunda tam ademi merkeziyetçiliğe ulaşacak. Bu noktada, halihazırda kurulmuş olan 1.800'den fazla topluluk havuzundan oluşan ağ tüm yeni blokların üretilmesinden sorumlu olacaktır.

Ayrıca; Bitcoin'in Popülerliği Artarken Kurumsal Yatırımcı Ali Mizani'den Büyük BTC Tahmini!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version