Cardano (ADA) Fiyat Analizi: 5 Mart


Şubat başında 0.33 dolar fiyata sahip olan Cardano'nun ADA'sı, Şubat aynı boyunca muazzam bir ralliye kapıldı ve tarihler 27 Şubat'ı gösterdiğinde, ADA 1.48 dolar gibi bir fiyata yükseldi. Ardından piyasayla beraber düzeltme yaşayan ADA coin, 1.03 dolara kadar düştü. Yazının yazıldığı sırada ADA, 1.12 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA) Analizi

Saatlik grafikte ADA, 1,03 dolar bölgesinden güçlü bir sıçrama kaydederek grafiklerde 1,17 dolara ulaştığı için kesin olmamakla birlikte istikrarlı şekilde düşüş trendini kırmış gibi görünüyor. RSI 50'nin üzerinde tekrar yükseldi ama Stoch RSI aşırı alım bölgesine geçmiş görünüyor. Geçtiğimiz birkaç saat, ADA'nın fiyatında %12.6 oranında bir yükseliş görüldü.

1 saatlik daha büyük zaman dilimli grafiklerde Cardano, aşırı bir satış baskısıyla karşılaştı. ADA'nın fiyatında iyileşme fikrine ulaşabilmek için, ADA'nın 1.18 doların üzerine çıkması ve orada yerini sağlama alması gerekiyor. Yine de bu analiz kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Cardano destek seviyeleri:
1.11 - 1.09 - 1.05 ve 1.01 Fib destek bölgesi

Cardano direnç seviyeleri:
1.14 - 1.18 - 1.23

Ayrıca; Cardano (ADA) İçin Geri Sayım Başlıyor! 31 Mart Önemli Tarih!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version