BAT'ın da Olduğu Bu 15 Kripto Para Birimine Dikkat!

kripto para analiz

Bugün özellikle BAT, Grayscale'in portföyüne alınması sonucu ciddi bir yükseliş yaşadı. Peki son 24 saatte tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) en yakın işlem gören 15 kripto para birimi hangileri? ATH seviyelerinde olan kripto paraları Kripto Sözlük olarak sizler için sıraladık.

Son 24 içerisinde yükselişini yapmış ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın hareket eden BAT dahil 15 kripto para birimi, %100 olmamakla birlikte düzeltme yaşayabilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Kripto Sözlük takipçileri için Messari verilerine göre, tüm zamanların en yüksek fiyatları (ATH)'na en yakın seyreden 15 kripto para birimini ATH'a en yakın seviyesine göre sıraladık. On kripto para birimi aşağıdaki gibi:

Listemizin birinci sırasında bugün Grayscale portföyüne eklenen BAT geliyor, Basic Attention Token son 24 saatte %35.23'lük büyümesiyle ATH seviyesine en yakın kripto para olarak kendini gösteriyor.

İkinci sırada ise XRT %4.55'lik bir büyümeyle gelirken üçüncü sırada %23.67'lik bir yükselişle CWS geliyor. CWS coin'i ise listemizin dördüncü sırasında %13.46'lık yükselişle Bella (BEL) takip ederken beşinci sırada %11.83'lük büyümesiyle Origintrail (TRAC) geliyor.

Yazının yazıldığı sırada ATH seviyesine yakın işlem gören listemizin 6. kripto para birimi ise son 24 saatte %21.12'lik yükselişiyle Terra (LUNA) geliyor.

Aslında listemizin 7. sırasındaki coin listeyi doğrular nitelikte sert düşüşünü gerçekleştirmiş. -%46.88'lik düzeltme yaşayan Verasity (VRA) ATH seviyesine geldikten sonra agresif bir şekilde geri çekilme yaşamış.

Listemizin 8. sırasındaki coin -%0.68'lık ufak bir düzeltme ile Dusk Network (DUSK) olurken onu 9. sırayla Stakenet (XSN) %14.41'lik bir yükselişle ATH seviyesine yakınlık oranıyla takip ediyor.

Listemizin 10. sırasında yani ATH seviyesine yakın hareket eden 10. kripto para birimi ise son 24 saatte %10.06'lık yükselişiyle kripto para birimi Constellation Labs (DAG).

Listemizi sırayla ATH seviyesine göre DIA, META, IRIS, AGI ve CKB takip ediyor.

Messari tarafından alınan detaylı listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca: Balinalar Tarafından Bitcoin'de Sert Düşüş İhtimali Ne?

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version