İngiliz Firma, Şirketlerin Bitcoin Alabilmeleri İçin Hizmet Başlatıyor!

ingiltere btc
İngiltere merkezli kripto şirketi BCB Group, şirketlere özel bir hazine başlatarak Bitcoin'i bilançolarına koymanın bir yolunu sunuyor.

BCB Group, özel bir hizmet başlatarak şirketlerin Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimlerine yatırım yapmasını kolaylaştırmayı hedefliyor. 19 Şubat'ta yapılan bir duyuruya göre BCB Group, bilançolarına Bitcoin eklemek isteyen isteyen kurumsal hazine departmanları için tasarlanmış yeni bir hizmet olan BCB Treasury'yi başlattı.

Yeni hizmet, sermayelerini Bitcoin'e ve diğer dijital varlıklara yatırmak isteyen şirketler için hazine yönetimine erişim sağlayan özel bir çözüm sunmayı amaçlıyor. Duyuru, BCB Hazine ile yöneticiler, Bitcoin odaklı bir hazine stratejisine girebilir, tutabilir, yönetebilir ve rapor verebilir.

BCB Group kurucusu ve CEO'su Oliver von Landsberg-Sadie, BCB Hazinesinin piyasaya sürülmesinin MicroStrategy ve Tesla gibi şirketlerden gelen Bitcoin hamlelerden sonra artan talebe yanıt olarak geldiğini söyledi. Yönetici, birçok şirketin artık zayıf durumda kalan fiat para birimlerine karşı korunmak için kripto para yatırımı yapmak istediğini aktardı ve şu ifadelerde bulundu:

Merkez bankası para arzı eşi görülmemiş seviyelerde, rezerv para birimlerinin değerinin düşürülmesi sonrası şirketleri kripto para alanına çeken bazı güçlü sinyaller görüyoruz.

Merkezi Londra'da bulunan BCB Group, Coinbase, Gemini, Galaxy Digital, Bitstamp ve Kraken gibi para kripto şirketlerinden bazılarına hizmet veren büyük bir Avrupa kripto para ödeme hizmetleri sağlayıcısıdır. Şubat ayı başlarında firma, eski Coinbase İngiltere CEO'su Zeeshan Feroz'u danışman olarak atadı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version