Microstrategy Muazzam Seviyede Bitcoin Satın Alıyor!

MicroStrategy BTC
Özellikle Bitcoin yatırımları adını çok kez duyduğumuz MicroStrategy, BTC satın almak için 650 milyon dolar topladığını açıkladı. Şirketin CEO'su Michael Saylor, Twitter hesabından üzerinden bir duyuru paylaştı. Duyuruda şu ifadeler yer aldı: "MicroStrategy, 650 milyon dolarlık %0,750 dönüştürülebilir borçlanma senetleri teklifi tamamlandı."

MicroStrategy (MSTR) CEO'su Michael Saylor'ın lider kripto para birimine olan altını çizerek, daha fazla Bitcoin (BTC) alımını finanse etmek için 650 milyon dolar değerinde dönüştürülebilir tahvil topladığını açıkladı.

Microstrategy 650 Milyon Dolarlık Bitcoin mi Alacak?

MicroStrategy paylaştığı duyuruda, 650 milyon dolarlık borçlanma senetlerinin satışının gerçekleştirildiği ifade edildi. MicroStrategy, "Bonoların satışından elde edilen net gelirle, Bitcoin'e -indirimler, komisyonlar ve harcamalar düşüldükten sonra- yaklaşık 634.9 milyon dolar yatırım yapmayı planladığını ifade etti.

MicroStrategy, bu yılın başlarında bilançosunun çoğunu Bitcoin'e dönüştüreceğini açıkladığında bütün dünyada şok etkisi yaratmıştı. O sıralarda CEO Michael Saylor, şirketinin "500 milyon dolarlık eriyen buz küpü"nün üzerinde oturduğunu söylemişti.

Şirket şu anda 734 milyon doları aşan 40.824 BTC'ye sahip. Bu ise satın alındığından bu yana yaklaşık 260 milyon dolarlık bir kazancı temsil ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version