Tesla'dan Sonra Microsoft'ta Bitcoin'e Yatırım Yapacak mı? İşte Cevabı!

Microsoft BTC'ye Yatırım Yapacak mı?
Microsoft başkanı Brad Smith, teknoloji devi Microsoft'un yakın zamanda Bitcoin'e yatırım yapıp yapmayacağını açıkladı. Detaylar haberin devamında.

Tesla'nın 1,5 milyar dolarlık Bitcoin satın almasının ardından, kripto para topluluğundaki pek çok kişi, yakında daha fazla Fortune 500 şirketinin de yatırım yapmasını bekliyor. Aslında; Apple, Oracle ve Microsoft gibi bir dizi şirket, önde gelen kripto para birimi BTC'ye yatırım yapmak için speküle edildi. Ve CNN röportajında Microsoft yönetim ekibinin kıdemli üyesi, teknoloji devi Microsoft'un yakın zamanda Bitcoin'e yatırım yapıp yapmayacağını açıkladı.

Microsoft Bitcoin'e Yatırım Yapacak mı?

CNN röportajında Microsft başkanı Brad Smith, Microsoft'un lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)'e yakın zamanda yatırım yapmasının pek olası olmadığını ve BTC için acil bir yatırım planı olmadığının altını çizdi.

Bununla birlikte, Microsoft'tan farklı olarak, Bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapmaya daha meyilli başka şirketler olabilir.

Bitcoin Kurumsal Tarafta Popülerleşmeye Devam Ediyor

Tesla'nın Bitcoin'e yaptığı yatırım sonrası, birçok büyük şirketin takip etmesi bekleniyor. Yaşanan boğa rallisi, kripto para endüstrisine, özellikle de Bitcoin'e büyük şirketlerin yönelmesine sebep oldu. Tüm kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri, bu hafta 1,5 trilyon doların üzerine çıktı ve bu, Avustralya'nın tüm GSYİH'sinden daha yüksek. Facebook, Alphabet ve Amazon gibi Big Tech şirketlerinin de Bitcoin'e yatırım yapacağı tahmin edilenler arasında.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version