İşte Ethereum 2.0 İçin Hard Fork Planı!

Vitalik buterin
Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin, Beacon Chain'in (Ethereum 2.0) ilk hard fork'u için bir plan yayınladı.

Blockchain ağı Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, dün Beacon Chain'in (Ethereum 2.0) ilk hard fork için bir plan yayınladıÖn kod adı HF1'dir. HF1'in ana hedefleri hafif istemci desteği eklemek ve Beacon Chain'deki Genesis'te ele alınamayacak kadar geç keşfedilen bazı güvenlik açıklarını düzeltmektir. Ayrıca, hard fork mekanizması, "parçalama ve birleştirme gibi büyük değişikliklerin yapılması gerekmeden önce" nispeten küçük bir değişiklikle "test edilebilir hale gelmelidir.

Rastgele seçilen bir "senkronizasyon komitesi, düşük istemciler için destek oluşturacaktır."

Vitalik Buterin, hafif istemciler için destek - minimum kaynak gereksinimleri ile node'lar ve mobil cihazlarda çalıştırabilir - rastgele seçilen tarafından oluşturulacak. Bunun amacı, hafif istemcilerin düşük miktarda ek yük ile zincirin başını belirlemesine izin vermektir (devam etmek için günde minimum 20 KB ve tek bir bloğu doğrulamak için - 500 bayt). Bu, hafif istemcilerin mobil cihazlar, tarayıcı içi kullanım durumları için uygun olmasını sağlayacaktır.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version