XRP Fiyat Analizi: 14 Ocak

XRP Fiyat Analizi: 14 Ocak
2020'nin sonu XRP için pek hoş geçmedi. SEC'in Ripple'a dava açması haberi XRP fiyatının grafiklerde serbest düşüş yaşamasına sebep oldu. 0.79 dolarlıl yıllık en yüksek seviyeyi kaydettikten sonra, XRP haberlerden sonra 0.17 dolara kadar düştü. Yazının yazıldığı sırada ise XRP 0.2968 dolardan işlem görüyor. Ayrıca "Ripple mahkeme tarihi ne zaman" "Ripple davası ne zaman sonuçlanır" gibi soruların yanıtını ilgili haberimizde bulabilirsiniz.

Ledger çekilişi:
http://bit.ly/OcakAyiOzelBedavaLedger


1 saatlik grafiklere göre XRP'de yükselen bir üçgen oluşuyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin üst direnç çizgisini yeniden teyit edilmesi, orayı kırması (0.3085) ve orada tutunması durumunda yükseliş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Yukarıdaki 1 saatlik grafiğe göre ilk direnç 0.3085 dolar ve söz konusu 0.3085 dolar yükselen üçgenin üst kısmında bulunan direnç. Burayı hacimli bir şekilde aşarsa XRP, kademeli şekilde yükselebilir. Sonraki olası direnç noktaları ise; 0.3240 - 0.3420 dolar. XRP, için olası destek bölgeleri ise; 0.2940, 0.2720 ve 0.2450 dolar.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version