Grayscale Bitcoin Satın Alımını Hızlandırdı, Resmen Bir Günde 600 Milyon Dolarlık BTC Satın Aldı!

Grayscale Bitcoin Satın Alımını Hızlandırdı, Resmen Bir Günde 600 Milyon Dolarlık BTC Satın Aldı!
Grayscale'den gelen yeni veriler, firmanın Pazartesi günü Bitcoin Trust'a yaklaşık 607 milyon dolar değerinde 16.244 BTC eklediğini doğruladı ve bu bir günde yapılan en büyük Bitcoin satın alımı.

Bazı bağlamlar için, günlük ortalama 144 bitcoin bloğu çıkarılıyor ve blok başına ödül 6.25 Bitcoin oluyor. Bu, her gün 900 bitcoin oluşturulduğu anlamına gelebilir. Bitcoin şu anda 37 bin dolar aralığında işlem görürken günlük madencilik ödülü yaklaşık 33 milyon dolar civarında.

Grayscale'in 607 milyon dolarlık satın alımı, çıkarılandan 18 kat daha fazla Bitcoin.

İngiltere merkezli kripto para borsası Coincorner'ın CEO'su Danny Scott, en son gelişme hakkında bir tweet attı:
"Grayscale, 2020'nin 4. çeyreğine haftalık olarak 251 milyon dolarlık Bitcoin satın alıyordu. Geçen hafta 1 günde 700 milyon dolar ve bugün 590 milyon dolar satın aldılar. Çok dikkat!"
Grayscale'in devam eden büyük alımları, yatırımcıların Bitcoin'e inanmaya başladıkları düşünce çizgisini güçlendiriyor. Ayrıca diğer makro varlık sınıflarına göre Bitcoin'i seçiyorlar. Dahası, son veriler firmanın şu anda dolaşımdaki tüm Bitcoinlerin yüzde üçünü elinde tuttuğunu gösteriyor.

JPMorgan analistleri daha önce paylaştıkları bir yazıda "Grayscale Bitcoin Trust'a akışın, önümüzdeki günlerde ve haftalarda günlük 100 milyon dolarlık hızını sürdürmesi gerekiyor" ifadelerinde bulunmuştu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version