JP. Morgan Analistleri Şimdi de Bitcoin Düşebilir Diyor


JPMorgan'daki strateji uzmanlarına göre, Bitcoin (BTC) yakında 40.000 doların üzerine çıkmazsa Bitcoin daha fazla düşüş riski altında olabilir ifadelerinde bulundular.

Ledger çekilişi:
http://bit.ly/OcakAyiOzelBedavaLedger

Bloomberg raporuna göre, JPMorgan Chase & Co. stratejistleri, BTC yakında 40.000 doların üzerine çıkmadığı takdirde Bitcoin'in daha fazla düşüş riski altında olabileceğine inanıyor. Stratejistler, ayrıca 40 bin dolar fiyat seviyesinin üzerine çıkmaması durumunda lider kripto para birimi Bitcoin'e zarar verebileceğine inanıyor.

Grayscale günlük 100 milyon dolarlık bir tempoyu sürdürmesi gerekiyor

JPMorgan stratejistleri Cuma günü paylaştıkları bir yazıda "Grayscale Bitcoin Trust'a akışın, önümüzdeki günlerde ve haftalarda günlük 100 milyon dolarlık hızını sürdürmesi gerekiyor" ifadelerinde bulundular. Yatırımcıların riske yönelik iştahı hakkında ipuçları arayan trader'lar, 8 Ocak'taki yaklaşık 42.000 dolarlık rekordan sonra %11'lik önemli düşüş yaşadı. Mart ayından bu yana, kripto para patlaması, finansal piyasalardaki talebi arttırıyor.

Bitcoin, 36.000 dola civarında dolaşmaya devam ediyor

22.9 milyar dolarlık Grayscale trust'a yapılan kurumsal yatırım akışı, dünyanın en büyük kripto para biriminin rallisini genişletmesine yardımcı oldu. Bitcoin savunucuları, kripto para biriminin doların zayıflığı için bir önlem olarak olgunlaştığını ve küresel ekonomi iyileştikçe daha hızlı enflasyon olasılığını savunuyor. Diğerleri, tanımlayıcı özelliğinin spekülatif patlamalar olarak kaldığını söylüyor. Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin fiyatı 36.000 dolar civarında işlem görüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version