Dogecoin Fiyat Analizi: 19 Ocak

Dogecoin Fiyat Analizi: 19 Ocak
Ledger çekilişi:
http://bit.ly/OcakAyiOzelBedavaLedger


4 saatlik grafiklere göre Dogecoin'de simetrik üçgen formasyonu görülüyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin üst direnç çizgisini kırması ve orada tutunması durumunda yükseliş gelebilir. Ancak simetrik üçgenler çift yönlü ani hareket getirmektedir. Doge, simetrik üçgeni aşağı yönlü kırarsa grafiklerde Dogecoin fiyatının ani düşüşünü gözlemleyebiliriz. Yine de bu analiz kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Dogecoin, yazının yazıldığı sırada 0.009310 dolardan işlem görüyor. 4 saatlik grafiğe göre oluşturduğu simetrik üçgen iki yönlü de kırabilir. Doge, üçgeni yukarı yönlü kırarsa eğer, karşılaşacağı direnç noktaları: 0.009710, 0.01067, 0.0118 dolar. Doge, simetrik üçgeni aşağı yönlü kırarsa eğer karşılaşabileceği destek noktaları ise; 0.0087, 0.0073, 0.0055 dolar.

Yine de Dogecoin, iki haftadır 0.0096 ila 0.0085 dolar arasında konsolide oldu. Kripto para piyasasının liderleri BTC ve ETH'de yaşanabilecek daha fazla yükseliş, DOGE üzerindeki baskı süresini arttırabilir ve bu da fiyatının önümüzdeki günlerde sabit bir kanalda işlem görmeye devam etmesine de sebep olabilir.

RSI nötr bölgesinin hafif yukarısında, 53.60 puanda geziyor. Endeks aşırı alım bölgesine doğru ilerlerse kesin olmamakla birlikte fiyat yükselebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version