Ripple'dan Sert Açıklama! SEC, Borsalar ve Trader'lara Yüklendi!

ripple sec
Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ripple'ın 1,3 milyar dolarlık kayıtsız bir menkul kıymet satışı gerçekleştirdiğini iddia ederek dava açtığını duyurmuştu.

Yüksek sesle tepkiler göstermeye devam eden Ripple, epey eleştirel açıklamalarda bulundu.

Ripple'ın web sitesindeki açıklamaya göre, SEC'in açtığı davadaki iddiaların ışığında bunu bir saldırı gibi nitelendirdi. Ayrıca Ripple, SEC dışında borsalar ve trader'lar hakkında da ifadelerde bulundu. Ripple'ın açıklamasının tamamı aşağıdaki gibi:

Ripple aleyhindeki bu kanıtlanmamış iddiaları ele almak için birkaç hafta içinde yanıtımızı sunacağız.  

SEC'in bu eylemi sadece Ripple ile ilgili değil, bu Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm kripto para endüstrisine yönelik bir saldırı. ABD'de kripto para için tehlikeli bir düzenleme eksikliği olduğunu her zaman söylemiştik. Ripple ile bağlantısı olmayan sayısız masum XRP sahipleri etkiledi. Aynı zamanda borsalar ve trader'lar suyu gereksiz yere bulandırdı. SEC piyasaya daha fazla belirsizlik getirdi ve korumaları gereken topluluğa aktif olarak zarar verdi. Sonuç olarak bazı piyasa katılımcılarının ihtiyatlı bir şekilde tepki vermesi şaşırtıcı değil.

Bu arada Ripple, ABD'deki ve dünyadaki tüm ürünleri ve müşterileri çalıştırmaya ve desteklemeye devam edecek. Müşterilerimizin çoğu ABD'de değil ve genel XRP hacmi büyük ölçüde ABD dışında yaşanıyor. Örneğin İngiltere, Japonya, İsviçre ve Singapur'da XRP'yi kullanmanın yolunun açık kuralları var. Sekiz yıl boyunca, yüzlerce müşterinin küresel ödemelerle ilgili sorunlu noktaları çözmesine yardımcı olacak ürünler geliştirdik - şirketimizi savunacağız ve nihayet ABD kripto para endüstrisi için netlik elde etmek için bu konuyu mahkemede çözmeyi dört gözle bekleyeceğiz.

Buna paralel olarak, atandıktan sonra tüm Komisyon Üyeleri ve SEC'in yeni liderliği ile birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Toplamda, SEC Başkanı, her SEC Bölümünden altı Direktörü, SEC'in Baş Ekonomisti ve SEC'in Genel Danışmanı ayrıldı (çoğu geçen hafta ayrıldı).

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version