Ethereum Fiyat Analizi: 2 Aralık [ETH]

Ethereum fiyat analizi
1 Aralık'ta Ethereum 2.0 haberi ile fiyatlanan Ethereum 637 dolara kadar yükseliş yaşadı. Sonrasında ETH, BTC'nin düşüşüyle birlikte 610 dolara kadar geriledi ve sonrasında satış baskısıyla karşılaşarak 562 dolar desteğine kadar geri geldi. Yazının yazıldığı sırada ise Ethereum 592 dolardan işlem görüyor.

Toplamda 1.000 CRP Ödüllü Yarışma İçin Tıklayın!

567 desteğinden hacimli bir talep geldiği söylenebilir bu da genel piyasa algısının 567 desteğini alım fırsatı olarak gördüğüne işaret ediyor olabilir.

Bitcoin'in 18.250 doların üzerinde kalması durumunda ETH'nin mevcut talep seviyesiyle birlikte 638 direncini kırması beklenebilir. Görünüm pozitif yönde, ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur. 

Bitcoin'in 18.250 doların altına inmesi durumunda ise ETH’nin de 567 altına inmesi beklenebilir.

Dirençler: 615, 635 ve 660 dolar

Destekler: 570, 560 ve 538 dolar



Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version