XRP'de İlk Büyük Delist Geldi! Bitstamp Borsası XRP'yi Delist Ediyor

Bitstamp, yakında ABD merkezli müşteriler için XRP'yi delist edeceğini duyurdu. Fiyat hemen tepki verdi XRP'de düşüş yaşandı!

Ripple'ın XRP'si için olumsuz sonuçların heyelanı tam güçle devam ediyor. Bugün XRP'nin fiyatı 0.38 doların üzerine çıkarken küçük bir mola verdi.

Bitstamp 8 Ocak'tan itibaren ABD'deki müşterilerine ticareti ve depozitoları durduracağını açıklamasından sonra XRP'nin fiyatı bir anda %25'ten fazla kaybetti.

Bugün yapılan bir duyuruda, popüler kripto para borsalarından biri olan Bitstamp, XRP için ABD müşterileri için ticaret ve para yatırma işlemlerini durdurdu.

Açıklamaya göre, " XRP'nin bir menkul kıymet olduğunu iddia eden Ripple Labs Inc.'e karşı açılan SEC davasının ışığında gerçekleşiyor."

XRP'nin Bitstamp'te delist edilmesi 8 Ocak 2021'de 21:00 UTC'de yürürlüğe girecek. Ancak, diğer ülkerlerdeki kullanıcılar için bir değişiklik olmayacak.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version