Bitcoin Tarihi Zirvesini Yaşarken Icrypex'te Resmen Bu Fiyatı Gördü! 🚀🚀🚀

BTC Tarihi Zirvesini Yaşarken Icrypex'te Resmen Bu Fiyatı Gördü!
Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 16 Aralık'ta resmen 20.800 doları görerek tarihi zirvesini yeniden yazdı!

BTC'nin bu muazzam yükselişinde  kripto para borsası Icrypex'te Bitcoin kaç TL oldu? Hangi kripto paralar ne kadar yükseldi hepsi yazımızda!

Icrypex kripto para borsası verilerine göre 16 Aralık 2020'de Bitcoin resmen 162.557 Türk Lirası'na kadar yükseldi!

1 Aralık tarihinde Bitcoin (BTC)'in tüm zamanların en yüksek seviyesine gelmesini konuşurken 15 gün sonra BTC yeniden tarihi zirvesini yazarak resmen 20.800 doları gördü ve TL bazında Icrypex'te 162.557 Türk Lirası olarak tarihi zirvesini yeniden yazdı!

Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Sadece Bitcoin yükselmedi! Son 24 saatte Icrypex'in verilerine göre günün en çok yükselen kripto para birimi %7.26 ile Litecoin (LTC) olurken onu %6.53 ile XRP takip etti.  Tarihi zirvesini yeniden yazan BTC ise Icrypex'te %5.47'lik yükselişle 162.557 TL'yi gördü. Ethereum ise %4.85'lik yükselişle 4.999 TL'ye kadar yükseldi.

Icrypex kripto para borsası günlük olarak kullanıcılarına her gün ve haftalık şekilde teknik analiz sunuyor. Icrypex'in teknik analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version