Son 1 Yılda %124 Yükselen Ripple (XRP) Hakkında Bilmeniz Gerekenler!


Son günlerde Ripple'ın XRP'si, özellikle Spark Token Airdrop'uyla dikkatleri üzerinize çekmeye tekrar çekmeyi başardı. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin ve Ethereum'dan sonra gelen XRP, Ocak 2017'de 0.006 dolardan Ocak 2018'in başında 3.60 dolara kadar %59.000'den fazla ciddi bir artış yaşamıştı.

Bu yazımızda ise sizlere XRP hakkında bilmeniz gereken 5 maddeyi bir araya getirdik.

1. XRP, finansal kurumlar ve ödeme sağlayıcıları için özel olarak tasarlanmış bir dijital varlıktır

Birçok kripto para biriminin kendine has bir görevi vardır. Değer depolamak, mal satın almak veya tüketici işlemleri için kullanılabilirler. XRP özellikle değer aktarımı ile ilgilidir ve işletmeler için inşa edilmiştir, net bir kullanım durumu olan kripto paralardan biridir.

Ledger kazan:
https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

2. XRP, ölçeklenebilir bir kripto paradır

XRP, fazlasıyla hızlı, ölçeklenebilir bir kripto paradır. Teknoloji ve yönetişim geçmişi, onu kurumsal kullanımda üstün kılar. XRP defteri saniyede 24 × 7 1500 işlem gerçekleştirir.

Birçok kripto para birimi güçlü bir kullanım durumu oluşturmak için mücadele ederken XRP, ödemeler için iyi bir alternatif sunmaktadır.

3. İtibari para birimleri arasında bir köprü görevi görür

Bitcoin gibi bazı dijital varlıklar, mevcut devlet destekli para birimlerinin ileride belki yerini alabilir. XRP, sınırların ötesine hızlı ve verimli bir şekilde değer aktarılmasına yardımcı olmak için birçok kripto para borsasında bulunur. Bunlardan ülkemizdeki örneği Icrypex kripto para borsasıdır. Örneğin, bugün bir tedarikçiye ödeme yapmak isteyen bir yabancı bir şirketin ya bir hesaba ön fon sağlaması ya da banka gibi bir döviz tedarikçisinden geçmesi gerekir. Her iki seçenek de pahalı ve yavaştır. Birçok kripto para birimi gibi XRP de ödemeyi anında ve talep üzerine yapmasına olanak tanır. Döviz ya da herhangi bir ücret olmadan 0.25 XRP'ye, hızlı ve ucuz bir transfer yapabilir.

4. Uluslararası ödemeler için genel bir ağ çözümünün parçasıdır

Ripple ekibi, sınır ötesi ödemelerle ilgili sorunları çözmeye ve parayı bilgi alışverişi kadar verimli bir şekilde taşıdığımız bir Değer İnterneti yaratmaya çalıştığını ifade etmektedir. Ödemeler için ortak bir standart oluşturmayı ve halihazırda bağlantısı kesilmiş defterleri ve blok zincirleri bir araya getirecek dijital varlık olarak XRP'yi kullanır.

5. XRP, Bitcoin'den daha hızlı ölçeklenir

Bitcoin saniyede yedi işleme kadar işleyebilir ve bunların herhangi birinin bitmesi iki saatten fazla sürebilir. XRP ise Visa gibi saniyede ortalama 2.000 işlem yapan geleneksel bir ödeme hizmetleri gibi çalışır.

Bonus: XRP satın almak çok kolay

Şu an en popüler 3. kripto para birimi olan XRP'yi satın almak isterseniz Icrypex kripto para borsasını kullanarak düşük komisyonla satın alabilirsiniz.

Icrypex'te XRP'nin dışında Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XLM gibi birçok popüler kripto para birimi de mevcut!

Ayrıca kripto para borsası Icrypex'ten 7/24 Papara ve kredi kartı ile de kripto para alabilirsiniz.

Ledger Çekilişi:

Icrypex Telegram:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version