Bitcoin Nvidia Yarışının Kazananı: BTC!

Nvidia BTC


Piyasa değerine göre dünyanın lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde yaşanan fiyat artışıyla beraber piyasa değeri bakımından bir Amerikan şirketi olan Nvidia'yı resmen geçti.

BTC fiyatı bugün 18 bin doları geçerken kripto paranın piyasa değeri ise 331 milyar doların üzerine çıkarak köklü ve dünyanın en büyük ekran kartı üreticilerinden biri olan Amerikalı şirket Nvidia'nın piyasa değerini geride bırakarak bir ilke daha imza attı.
BTC  Marketcap
Nvidia hisseleri, günler 17 Kasım'ı gösterdiğinde 330,7 milyar dolarda kapattı. Şirketin 2 Kasım'da 358,7 milyar dolara ulaşan piyasa değeri, o günden bu yana önemli bir düşüş yaşadı. BTC piyasa değeri ise CoinMarketCap verilerine göre yazının yazıldığı sırada 331 Milyar dolar olarak göründü.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version