Bitcoin 17.300 Dolar! 2020'nin En Yüksek Zirvesi!


Lider kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) fiyatı, kripto varlığının piyasa değeri 315 milyar dolara ulaşırken 17.300 dolarlık bölgenin hemen üzerinde işlem görüyor.

Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı 17 bin 200 dolarlık bölgenin hemen üzerinde seyrediyor ve kripto varlığının piyasa değeri yazı yazıldığı sırada 319 milyar dolar civarında. BTC'nin fiyatı, 12 Mart kara perşembeden bu yana sürekli yukarı doğru oldu.

Geçmiş grafikler, Bitcoin'in üç yıl önce, 2017'de 17.000 dolar veya üzerinde fiyatlandırıldığını gösteriyor. Ancak, altcoinler üç yıl önceki gibi performans göstermiyor. Belki de bunda pastada çok daha fazla altcoin olması da sebep olabilir.

Bitcoin, altcoinlerden daha iyi performans göstermeye devam ediyor

Bitcoin'in fiyatının 15.000 dolardan 16.000 dolara çıkması bir hafta sürdü ve ardından 17.000 dolara ulaşması ise beş gün sürdü. Bitcoin aynı zamanda bugün Ethereum'dan (+%3,5, 471 USD) ve XRP, litecoin (LTC) gibi kripto paralardan çok daha iyi performans gösterdi. İstatistiklere rağmen, trader'lar hala 'altcoin sezonu' veya 'altseason' olarak adlandırılan zamanı bekliyorlar.

Bitcoin 17.300 dolar civarında seyrediyor

Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 17.300 doların biraz üzerinde el değiştiriyor. BTC bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesi. Bitcoin'deki yükseliş hareketinin şimdilik devam etmesi bekleniyor. Dikiz aynasındaki ABD seçimiyle birlikte, seçilen Başkan Joe Biden'ın ekonominin farklı yönlerine ilişkin duruşu önümüzdeki dört yıldaki mali politikayı etkileyebilir ve bu da enflasyonu etkileyebilir ve bu da Bitcoin'e karşı bir hedge olarak lanse edilebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version