Bitcoin Dünyanın En Büyük Bankası Olmak Üzere!

Bitcoin dünyanın en büyük bankası olmak üzere
2009 yılında hayatımıza giren Bitcoin (BTC), yıllar boyunca popülerliğini arttırmaya devam etti. 2017 sonlarında fiyat bakımından 20.000 dolarlara kadar ulaşan BTC, ardından 3 yıllık ayı dönemini arkasında bırakarak yeniden 18.000 dolar seviyelerine geri döndü. Şimdi ise yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin 18.700 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin dünyanın en büyük bankası olmak üzere!

CompaniesMarketCap'in paylaştığı verilere göre, saklanan para miktarına göre Bitcoin anlık olarak dünyanın en büyük 2. bankası oldu. JPMorgan Chase ile neredeyse aynı piyasa eğerine sahipler. JPMorgan Chase 349,23 milyar dolarken Bitcoin ise 346,33 milyar dolar ile hemen arkasından geliyor. BTC'yi ise 251 milyar dolarla Çinli sanayi ve ticaret bankası olan ICBC takip ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version