ABD Başkanlık Seçim Sonuçları Ethereum ve EOS Blockchain Ağında Yayınlanıyor!

2020 ABD Başkanlık Seçimi'nin sonuçları blockchain üzerinde yayınlanıyor
Amerika Birleşik Devletleri merkezli haber ajansı olan Associated Press, 2020 ABD Başkanlık Seçimi'nin sonuçlarını Blockchain üzerinden yayınlamaya başladı.

AP, 3 Kasım 2020 ABD Başkanlık Seçimi'nin sonuçlarını Ethereum (ETH) ve EOS Blockchain ağlarında yayınlamaya başladı.

Geliştirici sayfasında paylaşılan sonuçlar, Everipedia'nın OraQle yazılımı tarafından Blockchain (blok zinciri)'e değiştirilemeyecek bir biçimce yayınlanıyor.

Sonuçlar ayrıca Associated Press'in resmi web sitesinde yayınlanıyor olsa da Blockchain tabanlı Everipedia'yı kullanmak siber saldırılardan koruyacak şekilde, değiştirilemez ve kalıcı bir kayıt imkan sunuyor. Associated Press, ek olarak bir Ethereum akıllı sözleşme adresi yayınladı ve kullanıcıların sonuçları geldikçe takip etmeleri Etherscan'i kullanmalarına da imkan sunuyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version