XRP Fiyat Analizi: 27 Ekim

XRP Fiyat Analizi
Coinmarketcap verlerine göre en popüler 4. kripto para birimi olan Ripple'ın XRP'si 8 Ekim'de gerçekleşen Golden Cross etkisiyle 0.2612 dolar seviyesine ve ardından 23 Ekim'de ise 0.2652 dolar seviyesine kadar iğne attı. Yazının yazıldığı sırada ise XRP 0.2515 dolardan işlem görüyor.

Şimdi ise popüler kripto para birimi XRP için 4 saatlik grafikler yükselen üçgen formasyonunu işaret ediyor ve bu formasyon yeni bir yükseliş ihtimalini oluşturuyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun alt direnç çizgisini kırması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Ripple [XRP]

xrp fiyat analizi

Yukarıdaki 4 günlük grafiğe göre ilk direnç 0.2550, sonraki 0.2580 dolar ve söz konusu 0.2580 dolar yükselen üçgenin üst sınırı tarafından da destekleniyor. XRP için olası destek noktaları ise 0.2476 dolar, 0.24 ve 0.23 dolar olarak görünüyor.
xrp fiyat analizi
Ancak OBV, satın alma hacminin geçtiğimiz birkaç hafta içinde önemli ölçüde düştüğünü gösterdi. Piyasa katılımcılarının ilgisine ters düştüğü için fiyatın yükselme ihtimali düşüktü.

Dolayısıyla XRP önümüzdeki birkaç gün içinde bazı kayıplarla karşılaşabilir.

Ripple haberleri, Ripple CEO'su Brad Garlinghouse teknoloji firmalarının toplumsal sorunlar üzerine katkıda bulunmak gibi bir "zorunluluğu" vardı, bu sebeple Coinbase'in apolitik duruşuna karşı olduğunu söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version