Ripple CEO'su Coinbase'i Topa Tuttu!

Ripple CEO'su Coinbase'i Topa Tuttu
Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, Coinbase'in apolitik duruşunu reddetti ve teknoloji firmalarının sosyal sorunları çözmek için çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

Blockchain ödeme şirketi Ripple, politikayı iş yerinden yasakladığı için Coinbase'i eleştirdi. Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong, geçtiğimiz ay şirketin sosyal ve politik konulara müdahil olmama politikasını özetleyen bir blog yazısı yazdı. Kripto para topluluğu, CEO'yu apolitik bir duruş sergilediği için eleştirdi. Kripto para borsasının "nedenleri veya siyasi adayları içeride tartışmayacağını" veya "temel misyonumuzla ilgisi olmayan" konularla ilgilenmeyeceğini söyledi. Daha önce, ABD Adalet Bakanlığı Google'a tekelci faaliyetlere katıldıkları iddiasıyla dava açmıştı.


"Teknoloji şirketlerinin toplumsal sorunları çözmeye yönelik çalışma" yükümlülüğü "var."

CNBC'ye verdiği bir röportajda Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, teknoloji şirketlerinin toplumsal sorunları çözmek için çalışma "yükümlülüğü" olduğunu düşündüğünü ve Coinbase'in apolitik duruşunu reddettiğini söyledi. “Misyonumuzu değerli bir internet sağlamak olarak düşünüyoruz. Ancak toplum için olumlu sonuçlar arıyoruz” dedi Garlinghouse röportaj sırasında. "Teknoloji şirketlerinin çözümün bir parçası olmaya yönelmek için bir fırsata sahip olduğunu düşünüyorum" diye ekledi. Ancak Coinbase konu hakkında henüz yorum yapmadı. Ripple CEO'su ayrıca bu toplumsal sorunların bazılarının en azından teknoloji platformları tarafından daha da kötüleştirildiğini söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version