Winklevoss Kardeşler Bitcoin'in 500 Bin Dolar Olacağına Emin!

Winklevoss Kardeşler Bitcoin'in 500 Bin Dolar Olacağına EminKripto para borsası Gemini'nin kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss, sunucu Peter McCormack ile gerçekleştirdikleri en son röportajda Bitcoin (BTC) fiyatının en sonunda 500 Bin dolar olacağına emin olduklarını ifade ettiler.

Tyler, 23 Ekim'de gerçekleşen röportajında "Aklımızdaki soru işareti 500 bin dolara ulaşıp ulaşmayacağı değil, ne zaman ulaşacağı" şeklinde bir ifadede bulundu. Tyler'ın bu ifadesi, altının piyasa değeri ve merkez bankalarının BTC'ye teoride ne kadar yer vereceğini de içine kapsıyor. Cameron, "Bitcoin fiyatı için 500 bin dolar tahmininin hiç aşırı olmadığını ve ayrıca oyunun daha başlamadığını" sözlerine ekledi.

MicroStrategy ve Twitter'ın CEO'suna ait şirket olan Square'in milyon dolarlarca BTC satın alması, artık piyasanın değişmeye başladığını gösteriyor. Cameron, "Fortune 100 ve 500 listesindeki tüm şirketler bunu yapmaya başlarsa ne olur? Merkez bankaları bunu yapmaya başlarsa ne olur? Bu, henüz başlamadı bile" şeklinde ifadelerde bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version