Icrypex CEO'su Gökalp İçer: Bitcoin'in Yükselişi Kaçınılmazdı!

Icrypex CEO'su Gökalp İçer: Bitcoin'in Yükselişi Kaçınılmazdı

Türk kripto para borsalarından Icrypex'in CEO'su Gökalp İçer, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak Bitcoin (BTC)'in yükselişi, piyasaların genel durumu hakkında yorumlarını paylaştı.

Bedava Ledger Kazan: https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

Gökalp İçer, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, piyasalarda genel olarak kademe kademe kripto paralarda bir yükseliş gördüğümüzü, özel olarak BTC'de bir süredir en önemli konulardan biri ise 3 Kasım'daki ABD'deki seçim olduğunu ve yükselişi etkilediğini ifade etti. Otoritelerin, bankaların daha fazla piyasaya geldiğini, arzı az ve daha fazla yatırımın olması ise yükseliş hareketinin kaçınılmaz olduğunu aktardı.

Sayın İçer, katılımcıların artmasıyla ve geçmişte hep negatif yorumlarla yasaklar getiren regülatörlerin ve hükümetlerin artık bir bu projelerde yer almak istediğini söyledi. Otoritelerin özellikle Blockchain'de bir fayda gördüğünü ve bu faydaların merkez bankaları tarafından nasıl değerlendirilebileceğini ve bu piyasaların artık tanındığını ve otoritelerin üzerine nasıl regüle ederim diye düşündüklerini ifade etti.

"Ethereum Devrimsel"

Sayın içer, Kripto Sözlük'e konuk olduğu yayında, Ethereum'un genel olarak kendi ve Icrypex'in görüşü olarak Ethereum'un devrimsel olduğunu aktardı. Yine de Ethereum'un DeFi projelerinin popüler olmasından sonra optimizasyon sorunları yaşadığını ve bunun da tıkanıklığa sebep olduğunu söyledi ve artık Ethereum'un 2.0'a geçmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kritik Seviyeler!

Kripto para borsası Icrypex'in CEO'su Gökalp İçer, yatırım tavsiyesi vermeden Ethereum'da anlamlı bir hareket olabilmesi fiyatının 400'ün üzerinde olması gerektiğini savundu. Ayrıca Bitcoin hakkında da analizlerini paylaşan İçer, BTC'nin 14.000'leri hedefleyebileceğini de sözlerine ekledi.

Gökalp İçer'in Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version