Tyler Winklevoss: Bitcoin Gelecekte Tek Sığınağımız Olacak

Tyler Winklevoss: Bitcoin Gelecekte Tek Sığınağımız Olacak
Gemini'nin kurucu ortaklarından Tyler Winklevoss, üzerinde çalışılan başka bir teşvik paketiyle ilgili haberlere yanıt vererek, Bitcoin'in "tek sığınağınız olacağını" söyledi.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, son aylarda güçlü bir ralli geçirdi ve eski piyasalarla birlikte yükseldi. Birçoğu, kripto para biriminin rallisinin S&P 500 ile olan bir korelasyonun yan ürünü olduğunu düşünürken, bazıları varlığın mevcut makro ortamda muazzam bir iç değeri olduğunu düşünüyor. Yani, büyük miktarda para basımı gerçekleşirken, merkezi olmayan, dijital ve arzı az bir para biriminin değeri çarpıcı bir şekilde yükseliyor.

"Bitcoin tek sığınağımız olacak"


Devam eden küresel salgın nedeniyle, dünya çapındaki hükümetler ve merkez bankaları, ekonomiye trilyonlarca dolar değerinde sermaye enjekte etmek zorunda kaldı. Sonuç olarak, geleneksel, arzı az varlıkların değeri, fiat paraların değeri giderek azaldıkça arttı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version