Tyler Winklevoss: Teşvik Paketi Bitcoin İçin Reklam Kampanyası

Tyler Winklevoss: Teşvik Paketi Bitcoin İçin Reklam Kampanyası
Gemini kripto borsasının kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Beyaz Saray'ın 1.8 trilyon dolarlık teşvik paketi önerisinin Bitcoin için bir reklam kampanyası olduğuna inanıyor.

Küresel salgın başladığından beri, dünyadaki birçok ülke piyasaya sermaye enjekte ederek ekonomiyi canlandırmak için teşvik paketleri açıkladı. Wall Street Journal raporuna göre Beyaz Saray, ekonomiye yardımcı olmak için 1.8 trilyon dolarlık yeni bir teşvik önerisi için hazırlanıyor. Piyasaya sermaye enjekte etme eylemi, para biriminin değerinin önemli ölçüde değer kaybettiği hiperenflasyon riski yarattığı için uzun vadede iyi bir hareket olarak görülmemektedir. Tyler Winklevoss, en son teşvik teklifinin Bitcoin'e yardımcı olacağına inanıyor.

Tyler Winklevoss: teşvik paketi Bitcoin için bir reklam kampanyası

Gemini kripto borsasının kurucu ortağı Tyler Winklevoss, Beyaz Saray'ın önde gelen kripto para birimi Bitcoin için 1.8 trilyon dolarlık yeni bir reklam kampanyası olduğunu ifade etti. Winklevoss daha önce devasa teşvik paketlerinin ekonomi ve ABD doları üzerindeki etkisini açıklamıştı. Federal bankanın zayıf havadan dolar basabilmesi, Bitcoin için durumu kanıtlıyor. Var olan sadece 21 milyon Bitcoin olabilir, oysa federal banka istedikleri kadar dolar basabilir.

Bitcoin, ABD dolarından çok daha anlamlı bir değere sahip

Bu yılın başlarında Tyler Winklevoss, önde gelen kripto para birimi Bitcoin'in ABD dolarından çok daha anlamlı bir değere sahip olduğunu açıklaıştı. Federal Rezerv tarafından eşi görülmemiş ABD doları baskısı, birçok kişinin ABD dolarının zarar görmeden ayakta kalıp kalamayacağını merak etmesine neden oldu. Bununla birlikte, doların hala önemli bir hakimiyeti olduğu için sonuçlar yıllarca ortaya çıkmayabilir. Bazı uzmanlar, doların parlaklığının çoğunu kaybettiğine inanıyor. Tyler Winklevoss daha önce, Bitcoin'in salgın sonrası her zamankinden daha güçlü çıkacağını söylemişti. Yazının yazıldığı sırada ise Bitcoin 11.350 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version