Twitter CEO'su Jack Dorsey, Coinbase'i Topa Tuttu!



Twitter CEO'su Jack Dorsey, Coinbase'in yeni açıklanan iş yerinde siyaseti tartışmama politikasını eleştirerek bunun kripto para biriminin temel ilkelerine aykırı olduğunu söyledi.

Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey, ABD kripto para şirketi Coinbase'i siyasi aktivizmi bastırmaya çalıştığı ve farklı düşünen çalışanların ayrılmaları gerektiğini önerdiği için çağırdı. Jack Dorsey, çalışanlarına siyasi ve sosyal dikkat dağıtıcı unsurlardan kaçınmalarını ve bunun yerine dünya için ücretsiz bir finansal sistem inşa etme temel misyonuna odaklanmalarını isteyen büyük ABD kripto para şirketini eleştirdi.

Jack Dorsey, Coinbase'i apolitik bir duruş sergilediği için eleştirdi

Twitter CEO'su, "Bitcoin'in doğrulanamayan ve dışlayıcı bir finansal sisteme karşı doğrudan aktivizm olduğunu" savundu. Kripto para borsasının, müşterilerini geride bırakacağı için sosyal sorunları basitçe görmezden gelemeyeceğini de sözlerine ekledi. Dorsey, uzun zamandır kripto alanında aktif bir rol üstlendi ve mikroblog platformunun kendisi, ılımlılık sürecinde muhafazakar siyasi görüşlere göre ilerlemeyi tercih ettiği için eleştirildi. Ancak Dorsey'in daha fazla siyasi katılımı teşvik eden görüşü, kripto para topluluğu tarafından iyi karşılanmadı ve Armstrong'un yaklaşımına katılan çok sayıda yanıtla karşılaştı.

Jack Dorsey, Twitter'ın güvenliği için blockchain teknolojisini destekliyor

Daha önce de Kriptosozluktv.com'da bildirildiği gibi Jack, sosyal medya platformunu bilgisayar korsanlarından daha güvenli tutmak için Bitcoin ve blockchain teknolojisinin geleceğin geleceğine dair duruşunu yeniden vurgulamıştı. Twitter CEO'su, uzun süredir Bitcoin'in güçlü bir savunucusudur. Varlığı ve teknolojisini, daha az önemli bir bileşene güvenerek daha fazla güvenliğin yolunu açan yeni teknolojik yeniliklere bir örnek olarak kullandı. Twitter kısa süre önce, kullanıcıların platformdaki gizliliği konusunda ciddi endişelere yol açan büyük bir güvenlik ihlaline tanık oldu. Jack Dorsey ayrıca Afrika ülkelerinin Bitcoin'in ana akım olarak benimsenmesinde önemli bir rol oynayacağını iddia etti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version