Jack Dorsey, Twitter'ın Güvenliği İçin Blockchain'i Destekliyor

Jack Dorsey, Twitter'ın Güvenliği İçin Blockchain'i Destekliyor

Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey, mikroblog sitesi Twitter'ı bilgisayar korsanlarına karşı daha güvenli hale getirmek için blockchain teknolojisini destekliyor.

Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey, sosyal medya platformunu bilgisayar korsanlarına karşı daha güvenli tutmak için Bitcoin ve blockchain teknolojisinin geleceğin teknolojisi şeklindeki duruşunu yeniden vurguladı. 2019'da, merkezi olmayan ve açık bir sosyal medya standardı geliştirmek için kar amacı gütmeyen bir platform olan Bluesky'yi duyurmuştu. Düzenlenen Oslo Özgürlük Forumu 2020 sırasında geçen Cuma CEO'su, Bitcoin ve blockchain'in içeriğin sonsuza dek yaşayacağı bir dünyayı gösterdiğini ve artık içerik barındırma işinde değil, keşif işinde olduklarını sözlerine ekledi.

Jack Dorsey, Bluesky'nin Twitter'dan tamamen ayrı bir varlık olduğunu iddia etti

Twitter CEO'su Jack Dorsey'in Bluesky'den beklentileri, kullanıcıların katkılarını da davet edecek ve kullanıcıların verilere erişmesine izin verecek açık bir Twitter protokolü oluşturmaktır. Bu, içeriğin web sitesinde bir sosyal medya platformu tarafından barındırıldığı merkezi bir hizmetten farklı olacaktır. Dorsey ayrıca Bluesky'ın Twitter'dan tamamen ayrı bir kuruluş olduğunu, ilki kar amacı gütmeyen bir platform ve ikincisinin bir şirket olduğunu iddia etti.

Twitter CEO'su, Bitcoin'in güçlü bir savunucusu

Twitter ve Square CEO'su Jack, uzun süredir Bitcoin'in güçlü bir savunucusu. Varlığı ve teknolojisini, daha az önemli bir bileşene güvenerek daha fazla güvenliğin yolunu açan yeni teknolojik yeniliklerin bir örneği olarak kullandı. CEO ayrıca, bireylerin Bitcoin'de görüldüğü gibi kendi erişim yeteneklerini ve anahtarlarını tutabilmelerinin konseptinden ve öneminden bahsetti. Twitter CEO'su, Blockchain ve ademi merkeziyetçiliği, merkezi kuruluşlar yerine çok sayıda tarafın barındırdığı çevrim içi içerik ortamlarını değiştirmek olarak tanımladı. Twitter, bu yılın başlarında birçok tanınmış kişiliğin hesaplarının kripto para talep etmek için hack'lendiği için büyük bir güvenlik ihlaline tanık oldu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version