Satoshi Gemisi Akdeniz Sularına İniyor!

Satoshi Gemisi Akdeniz Sularına İniyorBitcoin'in yaratıcısından ilham alarak koydukları Satoshi ismiyle anılan devasa bir yolcu gemisi, dijital göçebeler ve kripto para şirketleri için bir merkez olmayı hedefliyor.

P&O Cruises Australia tarafından inşa edilen eski bir yolcu gemisi, yeni statüsünü alacak. 1991 yılında inşa edilen Pasific Dawn'ın denizlerde yepyeni bir isim olan Satoshi ile yaşayacağı bildirildi. Planlar, dijital göçebeler, girişimciler ve kripto para şirketleri için mükemmel bir merkez olacak.

"Kripto Para Yolcu Gemisi"

Yayınlanan son raporda, satoshi gemisi yeni kullanışlı ve heyecan verici amacı ile yüzecek. Ocean Builders şirketi, okyanusta yeni bir konut benzeri yer yaratmayı hedefliyor. Girişimciler, göçmenler ve dijital göçebeler için bir "teknoloji merkezi" görevi görecek.

Dahası, kripto para şirketleri inovasyonlarını ve teknolojilerini kontrollü bir ortamda test edebileceklerini söyledi, projede kilit bir yatırımcı ve Amerikalı bir Bitcoin girişimcisi olan Ocean Builders COO'su Chad Elwartowski var.

Chad Elwartowski şu ifadelerde bulundu:
Panama'da teknoloji ve yenilik için bir merkez oluşturmayı dört gözle bekliyoruz. Amacımız, denizde nasıl sürdürülebilir bir şekilde yaşayacağımızı bulmak ve bu yeni sınırda yeni suların haritasını çıkarmak.
Crypto Cruise Ship, araştırma ve ofis alanı için belirlenmiş alanlar da dahil olmak üzere tatil için kiralama seçeneği sunacak. Ayrıca gemide barlar, restoranlar, salonlar, spor salonları ve kumarhaneler dahil olmak üzere çeşitli olanaklara erişim olacak. Ticari alanların yurt dışında yaşamak ve çalışmakla ilgilenebilecek bireysel şirketler tarafından işletileceği bildirildi.

Elwartowski, geleceğin "kripto para yolcu gemisinin" 4 Kasım'da Akdeniz sularına teslim edileceğini söyledi. Columbia Cruise Services'in, geminin operasyonlarının yönetimini üstleneceği ve geminin sembolik olarak Satoshi olarak adlandırılacağını söyledi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version