Paypal Bitcoin ile Yarışıyor!


Dün Kriptosozluktv.com'da PayPal'ın Bitcoin ve diğer kripto paraları destekleyeceğini duyurmuştuk.

PayPal (PYPL) hisse senedi, TradingView verilerine göre 21 Ekim 2020'de 215,90 dolara kadar yükseliş yaşadı. Daha önce PayPal hisse fiyatı 2 Eylül 2020'de 212 doların biraz üstünde işlem görmüştü.

paypal hisse fiyatı
Yaşanan yükseliş, PayPal'ın dün Bitcoin ve kripto para desteğinin önümüzdeki yıl geleceğini duyurmasının hemen ardından geldi.

22 Ekim'e 206 dolar civarında başlayan PayPal, daha önceki rekorunu az bir farkla geçerek rekor tazeledi.

Bitcoin de PayPal haberinin meyvesini topladı ve geçtiğimiz 24 saatte 1.000 dolar artış göstererek 12.900 dolara yükseldi. Kripto para, çeviri yayın saati itibarıyla 12.750 dolardan işlem görüyor.

PayPal'ın Kripto Para Desteği Neden Önemli?

PayPal, 346 milyon aktif hesap ve 2020 yılının 2. çeyreğinde işlenen 222 milyar dolarlık hacmiyle en büyük küresel ödeme sağlayıcılarından biridir. Libra derneğinin ilk kurucu üyelerinden biriydi, ancak proje için artan yasal baskıdan sonra daha sonra ayrıldı.

Bitcoin Fiyatı TL Karşısında Rekor Kırdı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yükselişine her geçen gün devam ediyor. 13.224 dolara kadar yükselen BTC, Türk Lirası olarak da 103.000 TL'ye ulaşarak yeni bir rekor daha kırdı.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version