Litecoin %5'ten Fazla Yükseldi! Icrypex'te Son 24 Saatte Kripto Paralarda Neler Oldu? 🔥🔥🔥

icrypex kripto para borsası
Icrypex kripto para borsası verilerine göre 1 Ekim 2020'de günün en çok yükseliş yaşayan kripto para birimi Litecoin oldu.

Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Son 24 saatte Icrypex'in verilerine göre günün en çok yükselen kripto para birimleri %5.32 ile Litecoin olurken onu %2.50 ile Ethereum takip etti.

Icrypex kripto para borsasının günlük Litecoin teknik analizine göre;

Litecoin Hodl eden yatırımcı sayısının artmasıyla ağına olan ilginin beklendiği kadar düşmediğini gösterdi. Bu gelişmeler LTC fiyatlarını da olumlu etkileyerek güne %2,14 değer kazancıyla başlamasını destekledi. Pozitif haberlerin fiyatlamaya olan etkisini görmek Litecoin yatırımcılarını bir nebze rahatlatmış durumda.
4 saatlik grafiğe baktığımızda ise Litecoin üçgen sıkışmasının yukarı yönlü kırılımını zorluyor. Yaşanan olumlu gelişmelerin de etkisiyle hem üçgen kırılımı hem de yatay kanalın aşılması son günlerde Litecoin’de beklenen pozitif hareketliliği getirebilir. Yeterli hacmin de sağlanması durumunda LTC sert düşüşlerden toparlanma yolunda büyük bir adım atabilir.

DİRENÇLER
49,25/ 51,10/ 53,90
DESTEKLER
45,30/ 44,00/ 42,90/ 41,75

Lider altcoin Ethereum %2.50'lik bir yükselişle 366 dolar civarından işlem gördü.

Icrypex'in günlük ETH analizine göre;

Ethereum fiyatı bu sabah %2 oranında artış göstererek ana para Bitcoin'e göre getiride pozitif ayrışma yaşıyor. Önceki gün testnet Spadina'yı açıklayan Ethereum Vakfı, bu deneme başarısız olsa da Zinken adı verilen yeni bir testnet oluşturulacağını ve önümüzdeki hafta sonuna doğru denemelerin yeniden başlayacağını belirtti. Sene sonuna kadar 2.0 güncellemesinin tamamlanacağı beklentileri oluşsa da henüz fiyatlara yansıyan bir durum yok. DeFi popüleritisi ile Ethereum ağında ETH talebiyle şekillenen bir talep oluştuğunu görüyoruz.

ETHUSD'yi teknik olarak ele aldığımızda; dar açıda 350-368$ aralığında hareket eden fiyat, geniş açıda 312-395$ aralığında hareket ediyor. Yükseliş trendi içinde ikincil alçalan trend oluşumu 370$'ın kırılmasının önüne geçse de geri çekilmeler alım yönünde talep buluyor. Bu nedenle aşağıdaki destek seviyelerini takip etmekte fayda var. Ethereum'da 348- 363 bölgesinde yatay işlem stratejimizi koruyoruz. Yükseliş trendi devam eden ETHUSD'de de teknik görünüm pozitif.

DİRENÇLER
368/ 372/ 378/ 393
DESTEKLER
357/ 352/ 344/ 336

Yazının yazıldığı sırada BAT 0.24 dolardan işlem görürken gün içerisinde, 0.25 dolara kadar bir yükseliş yaşadı.

Icrypex kripto para borsası günlük olarak kullanıcılarına her gün ve haftalık şekilde teknik analiz sunuyor. Icrypex'in teknik analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version